Author

hatuankhang90@gmail.com

43 thoughts on “10 Gekste Dingen die Kim Jong-Un Bezit om Zichzelf te Beschermen

  1. Zijn ongezonde levensstijl met ongezond eten en daarbij nog dagelijks sterke drank en roken zal hem uiteindelijk fataal worden denk ik zo.

  2. tank wagens? Ik hoop dat je snapt dat het een tank is en geen tank wagen? Een tank wagen is een vrachwagen met trailer for vloeibare dingen zoals melk, olie of zelfs gassen zoals aardgas.

  3. Zijn aquarium metbpyriranyas is tochntebgk boorbeoordennenhemmdwnookmnogbgebruikenn zegbhij isvgeeoonknotsknrttetgrkmet ernnbehoorlijk bbipolairestoornisvhoor😤👎🏻👎🏻😤👎🏻👋🏼👋🏼👋🏼

  4. En in Nederland roepen sommige mensen nu in deze caronacrisus we hebben geen vrijheid meer..Ga dan in Noord Korea wonen stelletje domme gasten die in weelde zijn grootgebracht !!

  5. En dit allemaal terwijl de bevolking erg aan het verhongeren is en ze haast geen basisbehoeften hebben. Er zijn concentratiekampen(of werkkampen zoals ze worden genoemd) waarin mensen zo erg honger lijden dat sommigen het kots van anderen op eten. Het land overtreed meerdere mensenrechten zoals het recht op reizen. Mensen mogen niet hun woonplaats verlaten zonder goede reden en zeker niet het land verlaten. Als je wordt gepakt met een poging op het land vluchten word je geëxecuteerd en soms publiekelijk. Ook wordt je familie gestraft,( van groot- vader/moeder tot kinderen) die komen in gevangenissen te zitten of in de werkkampen.

    Voor mensen die het zich afvragen, deze informatie komt van verschillende nieuwssites en youtube kanalen. De "sources" van deze nieuwssites en youtube kanalen zijn noord-koreanen die succesvol zijn ontsnapt uit noord korea en hebben verteld hoe het daar is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *